Cunoştinţe cumulate despre industrie

Soluţii bine dezvoltate a sculelor pentru o evoluţie rapida a ramurilor industriei.

Gühring a creat departamente cheie pentru sectorul auto si aeronautic.

Sfătuim clienţii noştri prin cunoştinţele din acest sector la un nivel foarte ridicat.

 

Sectorul aeronautic

Tehnologie pentru decolare

Specializat conform cerinţelor extrem de ridicate ale industriei aeronautice: echipa noastră din departamentul cheie Aircraft, se concentrează pe cunoaşterea cuprinzătoare a procesului de prelucrare sigura a materialelor high-tech, cum ar fi compozitul, titan, aliaje de aluminiu sau super-aliaje precum Inconel  şi Waspalloy.

Aircraft

 

Sectorul automobile

Dezvoltare continua

In strânsă cooperare cu producători renumiţi de automobile, vehicule comerciale si speciale, furnizorul Găhring  dezvolta soluţii optime pentru eficientizarea proceselor de fabricaţie si a produselor.

Automotive

 

Inginerie generală

Totul de la o singură sursă

 

Gühring este un partener activ în domeniul ingineriei generale. Bazat pe date 3-dimensionale ale piesei de prelucrat, a maşinii şi a planului de fabricaţie, departamentul OEM creează procesul complet de prelucrare. Procesul va avea ca scop realizarea celei mai economice metode de fabricare a componentelor si de asemenea, s includă studii si simulări, implicare la pornirea producţiei, precum si îmbunătăţirea si optimizarea procesului.

 

Tehnologia energetică

Instrumente vizionare pentru a sprijini mediul

Indiferent daca este vorba de turbinele eoliene, unităţi sau turbine combinate de căldură si electricitate, Gühring oferă soluţii futuriste in domeniul sculelor pentru prelucrarea materialelor convenţionale si high-tech utilizate la fabricarea de echipamente energetice.

Energy Technology